Traditionell städning

Traditionell städning betyder städning utan konstigheter. Utifrån kundens krav och behov skräddarsyr vi den bäst lämpade städlösningen för kund och arbetsplats. Kort sagt innebär det att vi levererar traditionella städtjänster som möter kundens förväntningar.

Traditionell städning

Tillsammans med kund tar vi fram en arbetsinstruktion som beskriver de arbetsmoment och den frekvens som ingår i uppdraget. Utifrån en gemensam checklista samt ärendehanteringssystemet Summera Support följs varje städtillfälle upp, vilket står som garanti för att avtalet uppfylls.

Flexibla lösningar

Traditionell städning består ofta av en kombination av tjänster som förbättrar både arbetsmiljön och trivseln på kontoret. Då våra kunders behov skiljer sig är det en självklarhet att vi alltid erbjuder våra kunder flera alternativ och flexibla lösningar. Via Summera Support eller via telefon kan våra avtalskunder enkelt lägga in beställningar på frekventa eller tillfälliga specialstädningar.

Vill du veta mer?

Hur kan vi hjälpa dig?
08-744 26 01
info@rubin.nu

Rubin Facilitetsservice

Företaget som grundades 1992 sysselsätter idag ca 20 medarbetare. Rubin Facilitetsservice har belönats med Dagens Industris utnämning Gasell Företag