Städning och lokalvård för företag

Rubin Facilitetsservice kan hjälpa ditt företag med det mesta inom städ och lokalvård. Vi erbjuder alltifrån enklare städning till mer avancerade rengöringslösningar. Genom att kombinera snabb och personlig service, välutbildad personal och kontinuerlig kvalitetsuppföljning garanterar vi våra kunder en lokalvård utöver det vanliga.

Traditionell eller funktionell städning?

Vi erbjuder både traditionell och funktionell städning. Utifrån kundens specifika krav och behov tar vi fram den städlösning som fungerar bäst. Med skräddarsydda lösningar kan vi garantera den höga service och kvalité som våra kunder efterfrågar.

Långsiktig städning

Kontinuerlig städning är en förutsättning för att företagets lokaler ska hålla över tid. Vi erbjuder både separata och kombinerade åtgärder som ser till att dina lokaler håller, även på lång sikt.

Särskilda önskemål

Vi kan även erbjuda våra kontrakterade kunder hjälp med avfallshantering, underhåll av utemiljöer och annat som förbättrar ditt företags fastighetsskötsel. Kontakta oss – Vi berättar gärna mer om hur vi kan möta Ert företags specifika behov.

Vill du veta mer?

Hur kan vi hjälpa dig?
08-33 41 70
info@rubin.nu

Rubin Facilitetsservice

Familjeföretaget som grundades 1992 består idag av ca 70 medarbetare. Rubin Facilitetsservice har belönats med Dagens Industris utnämning Gasell Företag

Rubin drivs av familjen Hannersund,
fr. vänster Ritva, Göran och Maria.