Lokalvård

Rubin Facilitetsservice utför all typ av lokalvård i Västra Götalandsregionen och i Stockholm med omnejd. Alltifrån dagligstäd i Järfällas affärscentrum, trappstädning i Täby till kontorsstädning i Falköping. Kort sagt har vi en komplett portfölj inom lokalvård och vi tar oss an både daglig- och specialstädning, oavsett var den behövs.

Lokalvård – en investering i personal och fastighet

Kontinuerlig lokalvård ger både en bättre arbetsmiljö och en längre livslängd för fastigheten. Rubin Facilitetsservice erbjuder en kombination av åtgärder inom lokalvård i Stockholm och i Västra Götaland, som tillsammans aktivt bidrar till att företagets lokaler och utrymmen håller – även på lång sikt. Vår höga kundnöjdhet bekräftar att lokalvård är en investering, både i personal och fastighet.

Anpassad lokalvård

Olika typer av verksamheter medför olika slags slitage i lokalen. Nya lokaler kräver oftast mindre underhåll än de som hängt med ett tag. Kort sagt, olika lokaler kräver olika nivåer av lokalvård och städlösningar. Därför är flexibilitet och alternativa lösningar ett självklart krav från våra kunder. Våra avtalskunder, som beställer lokalvård i Stockholm och i Västra Götaland, ges givetvis den garantin. Tillsammans med kunden skräddarsyr vi den typ av lokalvård som på bästa sätt möter verksamhetens behov och krav.

Specialstädning

Som komplement till dagligstäd erbjuder vi även specialstädning för våra avtalskunder. Utifrån våra kunders varierande behov finner vi lösningar som passar just dem. Nedan följer några exempel på specialstädning:

  • Golvvård
  • Storstädning
  • Fönsterputs
  • Miljöstädning
  • Entrémattor/Mattvätt
  • Tvätt av textilier
  • Garagesopning

Flexibel och personlig lokalvård i Stockholm & Västra Götaland

De kunder som anlitar oss för lokalvård i Stockholm och i Västra Götaland har behov av både rutiner och flexibilitet. Därför ges alla våra avtalskunder en egen kontaktperson som de snabbt och enkelt kan komma i kontakt med. Det betyder att våra avtalskunder, som beställer lokalvård i Stockholm och i Västra Götaland, kan förlita sig på uppsatta rutiner hålls, att kommunikationen är öppen men även att de får hjälp vid oförutsägbara situationer. Vår affärsidé är enkel; ett telefonnummer, en kontakt, alltid fullservice!

Problem är till för att lösas, behov är till för att mötas. Skicka en offertförfrågan utifrån era behov, så hittar vi en passande lösning för er verksamhet!

Vill du veta mer?

Hur kan vi hjälpa dig?
08-33 41 70
info@rubin.nu

Rubin Facilitetsservice

Familjeföretaget som grundades 1992 består idag av ca 70 medarbetare. Rubin Facilitetsservice har belönats med Dagens Industris utnämning Gasell Företag

Rubin drivs av familjen Hannersund,
fr. vänster Ritva, Göran och Maria.