Rubin Facilitetsservice Bygg

Vi på Rubin Facilitetsservice Bygg har bred kompetens och lång erfarenhet av byggbranschen och kan hjälpa dig med alltifrån snickeriarbeten till elinstallationer och plattsättning.

Kunskap, idéer och kvalitet.

Vi på Rubin Facilitetsservice Bygg tycker det är viktig att hålla vad vi lovar och lovar inget vi inte kan hålla. Det gäller givetvis både avtalad kostnad och kvalitet på utfört arbete. Med bred kunskap och lång erfarenhet från byggbranschen kan vi hjälpa våra kunder att både utveckla och förverkliga sina byggidéer.

Service utöver det vanliga

För Rubin Facilitetsservice Bygg är servicenivån en viktig del i våra kundrelationer. Med lång erfarenhet inom byggbranschen finns det mycket utöver ovanstående vi kan hjälpa till med. Vi kan exempelvis bistå med kunskap och råd inför en upphandling och hjälpa till med besiktningsuppdrag. Skulle vi internt sakna specialkompetens för önskat arbete hjälper vi givetvis till med att förmedla kontakt med någon av de underleverantörer vi samarbetar med. Då vet vi att våra kunder får kvalité till en rimlig kostnad.

Vi möter kundens behov

Som bekant är inget problem det andra likt. Det ställer höga krav på oss som utförare samtidigt som det inspirerar oss i vår yrkesroll. Vår ambition är att alltid leverera utöver kundens förväntningar. Det gör vi genom att möta och ta ansvar över våra kunders olika behov. Nedan följer några exempel på vad vi kan hjälpa er med.

Exempel på tjänster:

  • Golvläggning
  • Snickeriarbeten
  • Rörarbeten
  • Målningsarbeten
  • Elinstallationer
  • Inredningsmontage
  • Plattsättning
  • Med mera

Går ni i renoveringstankar, ska något byggas ut eller ska det byggas nytt? Om ni har frågor angående kök, golv, badrum eller vad det nu kan vara, hör av er till oss för en kostnadsfri konsultation.

Vill du veta mer?

Hur kan vi hjälpa dig?
08-744 26 01
info@rubin.nu

Rubin Facilitetsservice

Företaget som grundades 1992 sysselsätter idag ca 20 medarbetare. Rubin Facilitetsservice har belönats med Dagens Industris utnämning Gasell Företag