Våra kunder

Vi på Rubin Facilitetsservice har lång erfarenhet av en varierande bas av kunder och branscher. Gemensamt för dem är att de ställer höga krav på service och kvalité, vilket vi tycker att de gör helt rätt i.

Teknisk förvaltning

Rubin Facilitetsservice erbjuder en komplett portfölj tjänster inom teknisk fastighetsförvaltning. Det innebär att vi som fastighetsförvaltare och våra fastighetsskötare hanterar alltifrån skötsel och underhåll av fastigheten, snöröjning, ombyggnationer och budgetplanering, till akuta insatser som ett läckande tak en lördagskväll.

Fastighetsförvaltning

I våra fastighetsförvaltares händer är din boende- och/eller arbetsmiljö tryggad. Personlig och effektiv service har betytt en växande krets av nöjda kunder som idag uppgår till dryga 50 bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter.

Trappstädning

Grus, sand och snö åker gärna snålskjuts med in i trapphus. Vi på Rubin Facilitetsservice tar med oss det ut igen. Egentligen är det ganska enkelt, entrén och trapphuset är vårt första intryck av fastigheten . Vi hjälper till med ett trevligt välkomnande.

Bygg

Via vårt byggföretag kan vi även erbjuda byggtjänster. Vi bygger nytt, vi bygger till och vi bygger rätt. Byggföretaget utför både mindre och större arbeten för våra kunder som består av både bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.

Tjänst

Fastighetsskötsel
Servicetjänster i lägenheter (ex droppande kranar, stopp i avlopp)
Snickeri
Hantverkstjänster (el, rör, plåt , ventilation)
Projektledning/Förvaltararvode
Bygg-sakkunnig

Vill du veta mer?

Hur kan vi hjälpa dig?
08-744 26 01
info@rubin.nu

Rubin Facilitetsservice

Företaget som grundades 1992 sysselsätter idag ca 20 medarbetare. Rubin Facilitetsservice har belönats med Dagens Industris utnämning Gasell Företag