Våra kunder

Vi på Rubin Facilitetsservice har lång erfarenhet av en varierande bas av kunder och branscher. Gemensamt för dem är att de ställer höga krav på service och kvalité, vilket vi tycker att de gör helt rätt i.

Lokalvård

Vi tar hand om städningen i flera olika miljöer och omfattningar, däribland kontor, affärscentra, verkstäder, trappor och livsmedelsfabriker. Vi tillhandahåller miljövård för både företag och bostadsföreningar och hjälper våra kunder med sin avfallshantering och källsortering, något både miljön och våra kunder tjänar på.

Fastighetsförvaltning

I våra fastighetsförvaltares händer är din boende- och/eller arbetsmiljö tryggad. Personlig och effektiv service har betytt en växande krets av nöjda kunder som idag uppgår till dryga 50 bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och affärscentrum.

Bygg

Vi bygger nytt, vi bygger till och vi bygger rätt. Byggföretaget JIDEK, som nu är en del av Rubin Facilitetsservice, utför både mindre och större arbeten för våra kunder som består av både bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.

Vill du veta mer?

Hur kan vi hjälpa dig?
08-33 41 70
info@rubin.nu

Rubin Facilitetsservice

Familjeföretaget som grundades 1992 består idag av ca 70 medarbetare. Rubin Facilitetsservice har belönats med Dagens Industris utnämning Gasell Företag

Rubin drivs av familjen Hannersund,
fr. vänster Ritva, Göran och Maria.