Historia

Året var 1992 när Ritva Hannersund tillsammans med en tidigare kollega grundade Rubin Städ. Tillsammans hade de över 50-års erfarenhet av städbranschen och fick snabbt en växande skara kunder som uppskattade den höga servicenivån och den breda kompetens som Rubin Städ stod för. Elva år senare tog Ritva över verksamheten tillsammans med Göran och Maria Hannersund och familjeföretaget såg till att bredda affärsverksamheten ytterligare.

Rubin Facilitetsservice

Idag känner vi igen verksamheten som Rubin Facilitetsservice och företaget har tagit ett större grepp på fastighetsförvaltningsbranschen och dess olika områden. Rubin Facilitetsservice erbjuder som tidigare lokalvård och städning, men idag även fastighetsförvaltare och tjänster inom miljövård. Genom uppköpet av Byggföretaget JIDEK har Rubin Facilitetsservice nu knutit till sig en bred kompetens inom bygg- och trädgårdsbranschen, vilket vi givetvis är väldigt stolta över.

Vill du veta mer?

Hur kan vi hjälpa dig?
08-33 41 70
info@rubin.nu

Rubin Facilitetsservice

Familjeföretaget som grundades 1992 består idag av ca 70 medarbetare. Rubin Facilitetsservice har belönats med Dagens Industris utnämning Gasell Företag

Rubin drivs av familjen Hannersund,
fr. vänster Ritva, Göran och Maria.