Miljövård

Vi på Rubin Facilitetsservice har under många år hjälpt våra kunder till en aktiv, okomplicerad och bättre miljövård. Vår idé är att det ska vara lätt och lönsamt att prioritera avfallshantering och källsortering. För våra kunders räkning tar vi därför ett proaktivt ansvar för hela miljöstationen.

Vi på Rubin Facilitetsservice jobbar aktivt med miljövård i vårt dagliga arbete. Vi vet att vår insats för en bättre miljövård gör skillnad och ser det därför som en självklarhet att kunna våra kunder en tjänst som går i linje med vår miljöpolicy.

Förändringar i miljölagstiftningen

Inom en snar framtid kommer sophämtningskostnaden vara beroende av hushållsavfallets vikt, istället för hämtningstillfällen och antal kärl. Sveriges miljölagstiftning har under de senaste åren skärpts, vilket vi givetvis tycker är bra då det är något vi arbetar för. Lagändringarna har dock betytt högre skatter och avgifter för konsumenterna, som kan sänkas genom att satsa på miljövård och återvinna förpackningar i plast, burkar i plåt och kartonger av wellpapp.

Miljövård som sänker kostnaderna

Högre avgifter behöver dock inte innebära höjda kostnader. Genom att arbeta för en bättre miljövård kan man till och med minska sina utgifter. Vi hjälper företag och bostadsrättsföreningar att sänka sina kostnader. Detta gör vi genom att ta ett större ansvar för våra kunders miljövård. Vi erbjuder helt enkelt en tjänst där vi ansvarar för våra kunders (företag) avfallshantering och (bostadsrättsföreningar) källsortering.

Vårt erbjudande inom miljövård

Som företag eller bostadsrättsförening får ni hjälp med att sortera ert hushållsavfall på rätt sätt. Vi hjälper till med installation och märkning av sorteringskärl, förmedlar kontakt med hämtningsföretag och lägger upp ett rullande schema som passar er förbrukning. Läs mer om vad vi kan göra för er miljövård under avfallshantering och källsortering.

Vill du veta mer?

Hur kan vi hjälpa dig?
08-744 26 01
info@rubin.nu

Rubin Facilitetsservice

Företaget som grundades 1992 sysselsätter idag ca 20 medarbetare. Rubin Facilitetsservice har belönats med Dagens Industris utnämning Gasell Företag