Fastighetsförvaltning

Rubin Facilitetsservice erbjuder en komplett portfölj tjänster inom teknisk fastighetsförvaltning. Det innebär att vi som fastighetsförvaltare och våra fastighetsskötare hanterar alltifrån skötsel och underhåll av fastigheten, snöröjning, ombyggnationer och budgetplanering, till akuta insatser som ett läckande tak en lördagskväll.

Även det lilla som fungerande glödlampor i trappuppgången, låset på porten eller stopp i avloppsröret är problem som våra fastighetsskötare snabbt åtgärdar. Ser man det bekväma med en fastighetsförvaltare för alla uppgifter så tar vi även hand om städningen, gräsklippningen och snöskottningen också.

Personlig fastighetsskötare och Summera Support

Vi tror på korta beslutsvägar och personlig service. Att komma i kontakt med vår fastighetsförvaltare och våra fastighetsskötare ska gå smidigt och våra kunder ska snabbt få den hjälp de behöver. Hos oss har därför varje förening en egen fastighetsskötare samt en fastighetsförvaltare. Det betyder bl.a. att du känner igen din fastighetsskötare och kan ta en direkt kontakt för att få hjälp med ett problem.

Vi följer även upp och kvalitetssäkrar vårt arbete mobilt via ärendehanteringssystemet Summera Support. Det betyder att våra avtalskunder enkelt kan anmäla fel som tilldelad fastighetsskötare besvarar med en gång.

Engagemang och service

Våra fastighetsskötare har under många år och med stor framgång tryggat boendemiljön för våra kunder. Givetvis är våra fastighetsskötare utbildade och erfarna och de lägger stort personligt engagemang på de fastigheter de ansvarar över.

I de fall där vi internt saknar personal med rätt specialkompetens, samarbetar vi med våra utvalda underleverantörer och konsulter. Då vet vi att vi både får bra service och ett bra pris till våra föreningar.

Rätt fastighetsskötare på rätt plats

Vi på Rubin Facilitetsservice vet att olika fastigheter kräver olika lösningar. Därför är det viktigt att rätt fastighetsskötare kommer till rätt plats. Vi skräddarsyr lösningar utifrån föreningens specifika behov. I samtal med bostadsföreningen kommer vi fram till vilken nivå av stadig service de är i behov av och tar fram en lösning innan vi matchar rätt fastighetsskötare för föreningen.

Oavsett om du är intresserad av en eller flera tjänster ger vi gärna förslag på vad vi skulle kunna göra för Er förening. Kontakta oss för ett kravlöst samtal på tel. 08-7442601 alt. E-post. info@rubin.nu

Vill du veta mer?

Hur kan vi hjälpa dig?
08-744 26 01
info@rubin.nu

Rubin Facilitetsservice

Företaget som grundades 1992 sysselsätter idag ca 20 medarbetare. Rubin Facilitetsservice har belönats med Dagens Industris utnämning Gasell Företag